Thuesday the 28 of december 2006

Strange days of my life...

Hallo again... Its me Jennifer. I dont care what they say. I am NOT Dolly. I cant even speek swedish. That stupid rabbit Flossy says that I cant speek ore spell english. So what? I have amnesia for gods sejk!

I keep having flashbacks of this little gnom. But thats all I can remember.. Maby there is a clu hidden somewere...

?

Dear diary.

I´m suffering from amnesia. My friends (as they called them selfs, I´m skeptic..) told me to look in this diary fore answers. So I do. But what does this fucking looser-hamster got to do with my life?

Fredag den 22 december 2006. Dan före dan.

Kära dagbok.

idag har jag inte gjort något speciellt. Försökt sova ut. Ätit ikapp. Klart att Busan komm förbi och tittade menande på mig just som jag hade satt tänderna i en pellets. Men hon vågade inte säja något. Hoppas hon får vinterkräksjukan.

Och Horace sen då, som jag nästan glömt för alla dumma newageare, han har förstås skickat julkort:

Du var en sensuell sensation för mig. Vill med kroppen men vet inte var du är. Varför så fjärran?
All I want fore X-mas is you!

Varför? Vad skall jag göra?

För ett tag sedan dejtade jag en kille vars främsta egenskap visade sig vara att han kunde rapa hela alfabetet (utom z). Jag börjar tro att han kan ha varit toppen på min kill-karriär.

Torsdagen den 21 december 2006

Torsdagen den 21 december 2006

Kära dagbok!

ÅÅÅHHH! så hungrig. Måste äta äta äta. Jag klarade mig de första dagarna tack vare nogrann hushållning i kindpåsarna. Tur jag e hamster. Visste det skulle betala sig en dag. (Eller visste kanske inte men har i hela mitt liv drivits av en konstig känsla av överlägsenhet gentemot andra levande arter.)

Men sen! Man fick böngroddar och meditation att leva på! Fatta! Och det säjer jag bara att ingen jävla pyramidspelande dansmus ifrån Sunne skall någonsin berätta för mig om tarmplack igen! Det här är det värsta jag någonsin gjort. Och betalat för det. Tur att det lackar emot jul. Här ska ätas!

Fan att jag inte åkte till Kanarieöarna istället. Kunde suttit nere i Playa Ingles. Sjungit karaoke med bögarna i YumboCenter. Bara vara. Nu är jag helt slut. Undernärd och eländig. utsatt för presonliga påhopp av nån jävla Sai Baba-figur. 

Och så skulle vi vara helt tysta de två sista dagarna. Dansmus-fan bara: Nu skall ni se att ni kommer kunna höra varandras astralfärger. Ta en stolpiller och en Revaxör så hör du med röven! Vrålade jag. Så jag packade ihop två dagar tidigare. Men inte fick jag pengar tillbaka för det.  


Tiden är mogen för resa.

Kära dagbok.

If Im gonna roll the dice I haffto pay the price. Man får inte ta med några världsliga ägodelar till tarmsköljningen. Du måste stanna hemma. Jag reser naken som Moder Jord skapade mig. Hoppas tatueringar inte räknas. Eller självpåklätt lidande.

Snart ska jag ut på trumresa. Eller dumresa. Vi får se.

   

Måndag den 11 december 2006

Måndag den 11 december 2006

Kära dagbok.

Haft en sån där dag igen.

Det började jävligt bra konstigt nog med att jag blev uppringd av Vinyl107 för att jag hade vunnit någon tävling. Sweet! tänkte jag. Sen sa han så här: Nu rasslade det till i intimsmyckena va? Och då började jag ju så klart tänka på Horace igen. Slängde på luren och fick gå och spy. Och nu står jag här vid avgrunden.

Samtidigt tänker jag: Mod i barm! Land i sikte! För på onsdag bär det ju av. Då skall jag äntligen finna mig själv.

Söndagen den 10 december 2006. 2a advent.

Kära dagbok.

Idag har jag inte gjort något speciellt. Legat lågt. Klängt lite håglöst i burtaket. Sorterade bort några gamla frön ur maten. Efter intermezzot m det där fjäderfät i går är jag fortfarande lite skakad. (Och bakis.)

Okidoki. Nu ligger det till på det här lilla viset: Hur som haver så har jag bestämt mig för att ta tjuren vid hornen. Jag tror det kan va julen som stressar mig till destruktivt beteende. Såg på nån ny TV-kanal om Sai Baba och Yoga o sånt. Så jag drar på Tarmsköljning i Sunne på onsdag. Tydligen en stor grej på Selma Lagerlöf Spa bara för olika gnagare. På självaste lucia. Så slipper jag bli besviken- Och jag kommer ju hem innan jul, det är bara en vecka. Och ingen utav mina usla backstabbervänner får komma med.

Känns jättespännande. Tydligen inleder man med att vara helt tysta tillsammans i ett helt dygn. Själva sköljningen är ingen biggie, det är meditationen som är huvudnumret egentligen.+ All jättenyttig mat. Biodynamiska groddar är allt man får så feteröven Allan kanske äntligen krymper ihop.


Selma va en låghalt flata.

...

Kära dagbok.

Den här dagen är som ett psykologiskt experiment.

Helt bakis som en iller och vet typ inte riktigt vad som hände igår m Horace. Så kommer han flaxandes och ska spela smidighetsminister. GUUUUD så äcklig han är. Kan jag verkligen ha gjort något med honom? Upp med morrhåren hamster, det svänger ju! sa han. Fatta!?

Jag va nog ganska taskig mot honom när han va här för kanske tjugo minuter senare ringde Speedy och skrek om att Horace satt uppe i nån jävla tall och vägrade komma ner. Bölade och kvittrade Dolly Parton-låtar. Skiter väl jag i. Jag hatar Parton. Hade jag fått bestämma hade jag hetat Jennifer eller Madonna. Horace kan sticka o brinna. Va det de jag sa till honom? 

Så här i dagboken kan jag väl erkänna att jag minns hans hårda näbb mot min nos ... Kanske en klo över min tass...BLÄÄÄ! Jag kommer blåneka tills jag dör!

Och Flossy som köpt hembränt av någon som stod o sålde utanför grillen. Sjukt ju. Hur kunde han? Han lär ju ha fetångest idag med tanke på vad han gjorde i natt. Synd att ingen hade kamera. Nästa gång han skall ha spontanfest med Oh my Gosh-tema ska jag nog stanna hemma och tvätta pälsen.

Lördagen den 9 december 2006

Kära dagbok

Fan va full jag va igår. Typiskt. Känner mig helt fadd.Tror jag typ hånglade m Horace. Fan va äckligt. Jävla talgoxe. Jag tror han hade kvalster. Hoppas nu bara att han inte tror nåt!

Gud o gud varför har du överdrivit mig?

Natt. Som vanligt. Natt igen.

Jag är kanske på väg. Jag är en känsla. Både god o läskig. in the peek of my time. Fan vet!? Jag blöder. mitt hjärta blöder. Jag ÄR tonår. jag ÄR smärta, jag är en räkning på posten , jag är en landsplåga, Jag vet inte, jag är för mycket. Eller för lite. Jag är själ. Jag är en liten liten jätte. mm osv  etc.


Kommer jag nånsin gå i högklack?   få några högskolepoäng eller blir jag en del av vänsterperiferin va det nu är eller blir jag en Susanne Vegaskugga som äcklar mig.

Om, jag säjer OM jag vaknar imorgon IGEN hoppas jag att ... Sola skiner, att jag e nykter, att hamstrar får, att Flossys hembräntkontakt förlorat synen.

Jag när jag skall iväg och julshoppa i Täby centrum.

Jag när jag skall iväg och julshoppa i Täby centrum.

Kära dagbok.

Jag har köpt en stålpälskam till Flossy. (Som säkert kommer ta det som en pik.)
Busan får en valpkurs (he)
Esau får inget eftersom han är jehovas vittne.
Om, jag säjer OM jag köper något till Gossan så blir det nog avmaskningsmedel eller nåt. Jävla dvärghamster.
 


Fredagen den 8 december 2006

Fredagen den 8 december 2006

Kära dagbok.

Va hos frisören. Så jävla snygg kille. Synd han är gay.

Senare samma kväll.

Kära dagbok.

Har en sån där dag igen när jag bara sover och sover. Va uppe och åt lite vid 15-snåret. Satt o glodde en stund. Gnagde på en pinne. Kissade o gick o la mig igen. Känner mig hurven. Kan det vara det låga blodtrycket som börjat spöka igen? Eller vinterkräksjukan?
 
Så jävla deppigt. Esau säjer att jag måste vända på dygnet. Att det är därför jag är så ojämn i humöret. Vaffan vet Esau om det? Jag är tjej. Tjejer är så här! Ska han säja förresten. Dramaqueen. Cp. Svin.

Jag som hade planer. Stora planer. Hade allt gått i lås hade man suttit i karrantän m Fuglesang nu och lyssnat på Bowie. Eller final Countdown eller nåt. Men det va ju Gossan som pajjade det med så klart. Fast som min hälsa har varit vet man ju inte om jag hade kunnat åka. det är ju så noga. Och sen tror jag att jag kan vara lite närsynt också. Och det går ju icke.

Undra om jag kan lära mig springa lika fort som X2000?


Torsdagen den 7 december 2006

Torsdagne den 7 december 2006

Kära dagbok.

Okej, enaff!

Feteröven Allan ska dö! Jag skall sätta upp den här bilden i buren som en ständig påminnelse. Och jag skiter i om jag är bulimisk. Undra vilket det är i min gnagarblandning som lägger på hull?

Jag skall julpynta nu. Eller fulpynta. Vi får se.

Kolla va jag "hittade" i tvättstugan!

Kolla va jag "hittade" i tvättstugan!

Onsdagen den 6 december 2006

Onsdagen den 6 december 2006

Kära dagbok.

Busan övertalade mig att skriva en kontaktanons häromdagen. Det är ju många som gör det nu. Men så får man svar då och de enda som vill ha kontakt är de här två. Dessutom snackade de om swingers-nånting. Varken jag eller Busan fattar ett skvatt. Okej, Busan tyckte att vi skulle köra men jag vet inte. Hur desperat kan en liten söt hamster egentligen bli?

Busan är alltid desperat. Jag tar vad som helst brukar hon säja. Jag kan ståligga med nån i en park om det så skall va. Och det verkar ju de här två pajjaserna också kunna.

Jag hade hoppats på lite mer romantik. Lite Last christmas på stereon, kanske en mistel. Kanske en hjärtberlock i fin ask. Eller lite hjärtformad pellets i alla fall. Lite jävla ILOVEU.

Vissa (Gossan) säjer att jag får skylla mig själv att jag inte hittar någon. Att det är för att jag är så lynnig. Men det är jag inte alls. Alla kan dra åt helvete.

Söndag den 3 december 2006 1a Advent

Kära Dagbok.

3500 kronor Maj ass!

Och Gossan kommer jag aldrig mer snacka med oavsett vad som händer. Inte ett ord till. Zipp, nada rijen zero noll nill noffing. Jag skall döda henne.

Fast jag kunde kanske fattat att jack Vegas inte va rätta grejen för en nyrik flicka som mig. Men om jag nu var förblindad av rikedom så måste jag kunna lita på mina vänner! Hon SKA dö!

Så okej, tillbaka på ruta 1 i min gamla bur. har inte gjort något särskilt idag. Legat och glott. Tänder väl ett anventsljus senare men det går väl åt helvete med allt kutterspån. Än sen?

Varför vann den där norrlänningen Idol? Jag kanske har en chans nästa år i alla fall? Undra om jag kommer få vara lucia i år eller facking pepparkaksgumma igen. Då jävlar.