Torsdagen den 30 November

Kära Dagbok.

Wooohooo!

Måtte jävulen och jag har då aldrig!

Snacka om flyt och megaflax. Gissa vem som just kammade hem 3500 kronor på Lyckochansen!? Ordet va GAMMELGÄDDA och jag fattade direkt. Nu blir det julshoppa av! Eller om jag skall spara... Eller vaffan, isy kom isy go! Spenderbyxan på! Nu skall det äntligen bli av med mina planer på att stajla om buren. ÅÅÅÅH! det kommer bli toppen!

Att mitt TV-beroende skulle ge avkastning!

Ibland som igår t ex känner jag mig som den där Helen i Bonde söker fru. Vilken jävla looser. Varför valde den där grisabonden ut henne från första början? Det vittnar om sadistiska drag. Och det tycker Flossy också. Han vill liksom plåga livet ur henne. Och sen hon då dum som ett ägg ligger och trycker i sig godis och gnäller. Just sexy.

Men sen andra dagar, som idag, mår man ju bättre och känner sig som Sin Egen Lyckas Smed. (fö ett Tv-program jag gärna skulle se eller delta i.)

Äntligen letar solens små strålar sig ända ner till mitt lilla huvud.

Tisdagen den 28 November i nådens år 2006

Tisdagen den 28 November i nådens år 2006

Kära Dagbok.

Idag har jag mest vankat runt i buren. Känt mig lite orolig i magen.

Esau fattar inte att jag kan bli ledsen över vad en spåkärring har sagt. Men det säjer han bara för att hans förra tjej Annelie stack med en afganhundshane vars ägare var Heikku Vesa.

Men men... Finders keepers lousers weepers

Måndagen den 26 november 2006 eller Svarta måndagen

Kära dagbok.

Det här är en svart dag. Jag var hos Jolanda den 3 i Gamla Stan och spådde mig. Hon sa att jag nog bara kommer leva i högst 2 år till.

Varför, varför varför just jag?

Så nu måste jag leva som om varje dag är den sista. Ett destruktivt från dag till dag liv utan framtidshopp.

Snyft


Söndagen den 26 November 2006

Kära Dagbok.

Jag har ju varit bortrest i helgen. Släktkalas i Danmark.  90 stycken fulla danska hamstrar som sjöng "Temperaturen" i tasskrok. Dumfanar. Dansa på borden till Gasolin. DJ som drog vitsar mellan låtarna. Att jag ens är släkt med dem...

Och sen alla då som bara: Men gud är det lilla Dolly som har blivit så stor och varför har du inte träffat någon kille ännu? Och självklart blir jag bordsplacerad brevid nån singel som gör osmidiga närmanden. På danska.

Till sist blev undretecknad förstås också lite på lyset och så dösur då så jag råkade visst hålla ett litet tal typ: Jag fattar liksom inte hur ni tänker? Guldhamstern är ett solitärt djur! Gå hem med er danskjävlar! 

Så nu pratar de inte med mig längre. Eller jag blev väl snarare ombedd att hålla en VÄLDIGT låg profil framöver. - Din morsa har låg profil ! skrek jag. (Till ingifta morbror Jonne) Så moster Smulan startade värsta grejen om att jag alltid haft autistiska drag och drog in både damp och annat men det blev ju förstås mormor sur över efter det där som hände Snuffe förra sommaren. Där nånstans stack jag mot färjan.

Imorgon skall gå och spå mig. Som om det behövs. Det står ju ganska klart att jag är född typ under en radioaktiv stjärna. Men i alla fall.

Torsdagen den 23 November 2006

Torsdagen den 23 November 2006

Kära Dagbok.

Det här är faktiskt inte så illa som det ser ut. Det är typ värre. Gosan och Flossy har bestämt att vi skall skicka in en video till Filip och Fredriks nya program. Och så Gosan då som alltid ska bestämma. Då skulle ju JAG tvunget förnedras och sjunga julsånger ihop med det här trista, taktlösa gänget. 

Alltså faktiskt. Gosan. Varför? Ibland blir jag så jävla trött på henne. Och hon slutar ju aldrig prata. Det skulle inte hjälpa om jag så stampade henne på halsen. Dumfan.

I morgon skall jag åka bort med bur och allt. Första riktiga resan. (Förutom mina inre) Om jag glömmer att ta med dig kära dagbok så skall du inte glömma bort att jag finns, älskar dig och kommer att komma tillbaka. Alltid. Du är min bästa vän.

Onsdagen den 22 november 2006

Kära Dagbok.

Ibland får jag en sån konstig känsla av att jag egentligen är en del av något större. Något gudomligt. Och bland känns det som att jag kommer sluta som pälskappa till en Barbie.

Tisdag den 21 November 2006

Tisdag den 21 November 2006

Kära dagbok.

Idag gjorde jag inget särskilt. Glodde på TV mest och åt på en morot typ.

Fan va Trälen suger men jag skulle gärna gifta mig med en sån som Per-Martin. Esau säjer att jag skulle kunna anmäla mig till Idol nästa år men jag vet inte. För mycket press och så den där läskiga tanten. No missjör, I do not think it will happend. Tänker däremot önska mig en karaoke-anläggning i julklapp. För som saker och ting har varit sista tiden på mina fester å är det typ bättre att sjunga falskt en hel kväll än att låta käften glappa.

Har jag för stora fötter?

Nu kom ångesten

Nu kom ångesten

Kära dagbok.

Fan, fan, fan! Nu kommer jag i håg. Varför kan ingen bara döda mig? Jag förtjänar inte bättre än att ligga här inne i hamstertoaletten och spy.

Måndagen den 20 november 2006

Måndagen den 20 november 2006

Kära dagbok.

Idag har man betongkeps. Lussebaket blev jättelyckat även om vi brände alla bullarna. Man kan väl kanske säja så här att vi provsmakade glöggen en hel del i stället. Fan va jag älskar alla mina vänner.

Den här bilden tog Horace på mig innan han däckade.

Horace blev pruttfull

Horace blev pruttfull

Söndag den 19 november 2006

Kära dagbok.

Idag har jag inte gjort något särskilt.

Fast i går kväll var jag full av energi och nya takter så då storstädade jag hela buren.  Och det kändes faktiskt bra. Dessutom hittade jag den där köttprotein-pelletsen som jag slarvade bort i oktober. Lördagsmums. Synd bara att jag anklagat Esau för stöld. Men jag tänker inte be om ursäkt. Varför väcka den björn (katt) som redan tror han sitter på pottan?

Sen när jag ändå tänkte friska tankar sprang jag över till Busan också. - Enaff va! sa jag bara. Enaff! Du är envis, jag är envis, du sårade mig men jag har en känslig intergitet okej? Busan bara sa 1337 och sen skrattade vi svansstumpen av oss.  Hon får alltid mig att skratta med det där skämtet fast jag inte fattar det. Allvarligt, vad är det egentligen som får mig att ticka?

I eftermiddag skall jag nog baka lussekatter med Flossy,  Gosan och Busan. Horace kanske kommer förbi också. Esau får inte vara med. Inte efter vad han gjorde förra året det svinet.

Fredag den 17 november 2006

Le när ditt hjärta gråter så flyger sorgen iväg som en stor röd ballong.

Varje gång Gud stänger en dörr öppnar han alltid ett litet fönster.

Nu ska vi se sa kärringen, klippte av sig ögonlocken.

Det är varken balt eller lett att va est.



=)      : I        : O       XX



Nu vänder det nog. Vaknade just efter att ha stirrat döden i vitögat. Exakt så. Den där tjejen drog ut mig ur centrifugen i typ exakt sista sekund. Nu vet jag vad rädsla är. Fr o m nu är jag en glad jävla guldhamste ochdär med basta! Jag vet att jag har massor att leva för och glädjas åt och det tänker jag börja göra.
=D   =D   ?

Torsdag den 16 november 2006

Kära Dagbok.

Esau tipsade mig om att när man mår dåligt och har en höstdeppighet, som jag då, kan det vara bra att jobba med tassarna. Få en kanal ut. Om man kanske inte riktigt vet vad man känner och så. Så jag har börjat skulptera. Och nu känds det väl kanske lite bättre.

Man träffar ju mycket folk också. Och nu efter allt med Busan så känns det ju sweet med lite nytt. Nathanael t ex.
Busan kom över igår men jag stannade inne i huset och sov räv. Jag är inte säker på att mitt låga blodtryck fixar en konfrontation just nu. Men det fattar väl hon. Tänker bara på sig själv. Dumfan.

Mitt första verk.

Torsdag den 16 November 2006

Den 15 November 2006

Den 15 November 2006

Kära Dagbok.

Den här bilden tog Flossy på mig igår efter att jag skrivit om mitt och Busans bråk. Lite tråkig bild med tanke på att feteröven allan är exponerad och att jag gråter så jag skriker.

Idag har det känts lite bättre men ändå inte. Har mest slappat och glott.

Nu längtar man mer till sommaren faktiskt. Förr oss här uppe i norr är verkligen hela vintern som ett sjukdomstillstånd. Det är inte normalt. Man vill typ bara ta heroin eller få narkos eller nåt. Kanske därför jag sover hela dagarna. Eller så är det som Esau tror - lågt blodtryck. Man kanske borde kolla upp det där... Fast just nu är ju Bonniers familjeläkarbok som min bibel och jag hittar ändå ingenting som stämmer med mina symtom.

Ibland känns det bara som om man vill hoppa från bordskanten .



Typiskt!

Typiskt!
Senare samma dag. Ångest.

Busan tror att jag är Bulimisk. Jag är en hamster for gods sejk! sa jag till henne. Så nu pratar inte vi med varandra.

Förresten vill jag nog inte ens åka bort över jul. Känns fel med sol och pool på just jul. Jag har ju satt glögg också osv. Och vaddå Godislöfte?

Nu känns allt fel. Lyssnar på david gray och mina tårar strilar liksom regnet utanför mitt fönster. Jag har liksom typ känt Busan helt länge.

Den 14 november 2006

Den 14 november 2006



Woohoo!
Vi skall åka till kanarieöarna över jul! Jag hör hur det tisslas och tasslas bland den där tjejen och dom. Eftersom jag tagit det rätt slött sista tiden fick jag fetestressen Allan och nu blir det inga mer gobitar för mig. Bara frukt och grönt.  (usch men va gör man inte)

Imorgon skall jag ta en långpromenad med Esau. Jag lovar. Imorgon.

Jag när jag just skulle rymma.

Jag när jag just skulle rymma.

Den 12 november 2006

Idag rymde jag. HA! Där fick dom jävlarna!

Men gud va läskigt. tack o lov hittade jag en garderob att krypa in och bajsa i.

Annars hände inget särskilt. Åt en cocktail-tomat typ.

Fredagen den 10 november 2006

Idag hände det något.

Jag och Flossy hade FF så vi passade på att göra anden i glaset.

- Vad skall jag bli när jag blir stor? Frågade jag andarna. Och det funkade!!! Sakta, sakta gled glaset med våra tassar på över pappret med alfabetet.

H O R A   I  O S L O

Flossy, Gossan, Esau och Busan på styva linan

Flossy, Gossan, Esau och Busan på styva linan

Nått skumt i Köpenhamn

Nått skumt i Köpenhamn

På väg hem till Gossan.

131345-3

Den 8 November 2006

Idag gjorde jag inget särskilt.

Sprang över till Gossan en stund men hur jag sprang kom jag aldrig fram . Det är nåt lurt i Köpenhamn som Flossy brukar säja. Eller så är det något fel på springhjulet. Den där tjejen kanske kan ta sig en titt.

Vem är jag egentligen?

Den 6 November 2006

131345-2
Kära dagbok.

Idag har jag inte gjort något speciellt. Men i går kväll gick jag lite på vardagsrumsgolvet.

Den 5 November 2006

Kära Dagbok.

Söndag kväll. Ännu en helg att lägga på hyllan. Min sjätte faktiskt.

Hade ju FF men det blev inget särskilt med det. Trodde att Flossy eller Busan skulle komma över men det blev inte av. Ja, ja. Vad är en bal på slottet?

Fick ett nytt sovhus i går. Sweet!

Börjar längta till jul. Önskar mig en snowrazer och en sån där Bratz dansmatta.

Jag själv hemma.

Jag själv hemma.

Den 2 November 2006

Kära Dagbok.

I dag gjorde jag inget särskilt.

De goda runda bitarna i mitt gnagarfoder va slut. Jag fattar liksom inte varför jag skall äta de där bitarna som är äckliga. Fick iofs en bit vindruva av den där tjejen. Jag la den i kinden och sparade. Tror den blir god att ha imorgon kväll.

Jag heter Dolly. Lite konstigt namn med tanke på att jag hatar country och rödvin. Jag är mer en Jennifer Lopez-tjej som gillar aquatini.

I morgon ska jag ha FF. Kanske bjuder över några kompisar. Vi får se.