Lördagen den 31 mars 2007

Kära dagbok.

Kvar i undre världen. Här gäller djungelns lag. Asfaltsdjungeln. Natten är så hård för betongens ungar. Alla medel är tillåtna i kampen att överleva och att få i sig det knark man behöver för att klara sig igenom dagen.

Har träffat ett gäng sebiriska lemlar som sysslar med något de kallar trafficing. Jag fattar inte riktigt vad det är men det verkar finnas pengar i det. De har erbjudit mig jobb. Jag skall vakta någon lägenhet full med tjejer. Kul grej tänker jag för då kan jag kanske få lite nya kompisar. Dessutom slipper jag sova i kloakerna på några dagar. Det är så jävla mycket pack där nere. Mest otrevliga översittar-råttor som typ verkar vara födda hemlösa. Tror de äger världen. Tror de är bättre än andra arter. Svin.

Flossys kusin Muffin sitter häktad hörde jag ryktas. Så är det här på gatan. Folk försvinner. Det viskas om att folk från forsökslabb är ute med stora bilar på nätterna och bara tar folk. Så man kan egentligen inte vara säker på vad som hänt Muffin. Fast samtidigt frågar jag mig själv: Bryr jag mig? Egentligen?

Fredag den 30 mars 2007

Fredag den 30 mars 2007

Kära dagbok.

Något eller något vakar över mina slitna tassars steg på streetan. Och samma någon meddelar sig med mig på olika vis. Tex så här.

Onsdag den 27 mars 2007

Onsdag den 27 mars 2007

Kära dagbok.

Idag har jag hängt med ett gäng finska bänkalkisar. Ganska trist gäng på många vis men de påstår att de kände Christer Pettersson och det står högt i kurs i den undre världen ska du veta. Dessutom vet dom hur man silar T-röd genom en limpa franskbröd. Det smakar ungefär som köttpellets.

Tisdagen den 27 mars 2007

Kära dagbok.

I dag har jag inte gjort något särskilt. Va nere på plattan och träffade Snoddas. Drog med till en kvart uppe vid Zinken. Slog i mig en panna och vaknade i Sollentuna. Nån har snott min stash.

Måndagen den 26 mars 2007

M?ndagen den 26 mars 2007

Kära dagbok.

Jag har gått med i den undre världen för att kunna försörja mitt nya knarkbehov. Dessutom är det ju så att ingen vanlig Svenne vill hänga med någon som har hepatit C.

Vi tjejer som finns i undre världen måste prositiuera oss eller försörja oss i porrindustrin. Den här bilden är från min första porrfilm. Det kommer också bli ett strippnummer av det men koreografin är inte riktigt klar än.

Fan, shit asså, nu måste jag ta en sil.

Fredagen den 23 mars 2007

Kära dagbok.

Haft några intressanta dagar med Flossys kusin Muffin. Eller jag vet inte så mycket men vissa tecken t ex i min päls vittnar om att det kan ha varit intressant. Har troligtvis fått hepatit C. Försöker tänka att det är ju i alla fall mer än jag hade innan.

Måndagen den 19 mars 2007

Kära dagbok.

Tillbaka i gamla buren. Inget nytt att rapportera. Åt en proteinpellets och hängde lite i burtaket. PMSig.

Jag är så trött på det här jävla vårvädret att jag ba vill ta heroin. Ska snacka med Flossy. Hans kusin Muffin har suttit på Hassela så han kanske vet hur man fixar en sil.

Lördagen den 17 mars 2007

Kära Dagbok.

Ja, idag är man ju inte lika kaxsig typ.

I pausen sa Dolly till mig att det var min tur att vara med på scen. Hon bytte om till nån gul byxdress och satte upp håret. Jag hade en viktig position i just den håruppsättningen sa hon. Så jag hoppade stolt upp och va med hela andra akten. Men efteråt undrar jag om det va någon som såg mig eftersom när jag tänker på det så har ju jag samma färg på pälsen som hela Dolly hade. Ingen egen mick fick jag heller.

Dojjan däremot fick va på scen två gånger. Både som contryboy och Elvis. Från början, när vi repade så skulle jag få va Elvis men sen plötsligt ändrade Dolly sig. Jävla hagga! Och direkt efter showen så försvann hon i en limmo och lämnade oss där. Från hangarounds till leftovers.

Några av undulaterna som hade varit med som roddare fixade efterfest så vi gick dit. Men jag har skitsvårt för fåglar sen du vet vem.

Så nu vet jag inte igen. Kanske ska ta livet av mig i alla fall då? Eller plugga på komvux. Nåt av det blir det.

Är det inte st Patricks day idag? Flossy är irländare. Kanske skall hocka upp med det gamla gänget igen och se vart det leder?

Fredagen den 16 mars 2007. Showdown

Fredagen den 16 mars 2007. Showdown

Kära dagbok.

Den här bilden tog jag nyss backstage. Det är Spackel, Dojjan och Dolly. Spackel, Dojjan och jag är hangarounds. Dolly har plockat upp oss alla längs vägen mot globen.

Gud, jag är så nervös. Har haft diaréeattack tre gånger. Tur att de har hamstertoalett på Globen. Den fanns kvar sedan något smådjurskonvent. Men de får nog slänga den nu.

Senaste dagarna har avlöst varandra i ett evigt cava-rus. För det är det Dolly dricker. Man kunde tro wiskey. Jag måste väl erkänna att jag tvärvänt i country-frågan. Och nu får jag dessutom användning för mina joddelkunskaper.

Ikväll gäller det. Vi har övat in ett nummer som vi skall köra om Dolly måste gå av scen (åldersinkontinens..) Vi vet inte när eller om men som jag ser det is my fifteen sekonds comming up! God bless!

Och från o med nu kommer jag att leva med Dolly, min namne, som Guru. (Ja, med stort G)

Onsdagen den 14 mars 2007

Kära dagbok.

Ändrade planer. Efter att jag hetsade över Öresundsbron utan att ett ord kom över mina läppar slog jag av på tempot och började fundera. Kom inte fram till något så där speciellt men ändå. Jag tror i alla fall att det var då jag fick fart på de små grå.

Eller så är det för att jag slutat prata och äntligen börjat tänka efter. Iaktagelse nummer ett är att det inte verkar som om någon bryr sig om jag pratar eller ej. Svin. jag ska fan gå en retorikkurs så skall de nog allt få. Förövrigt har jag bestämt mig för att läsa in gymnasiet på Komvux med siktet på att bli smådjursveterinär. Måste läsa upp vissa kärnämnen bara. kan man ju göra på distans från buren. För jag tänker fan inte sitta i något lökigt klassrum med kreti o pleti som kan smitta ner mig med vinterkräksjuka och annat.

Guldhamstern ÄR i sanning ett solitärt djur.

Det enda som ligger mellan mig och min framtid nu är Dolly Parton. Min storbystade namne som enligt mig suger stenhårt. Dessvärre sprang jag på henne på Bishops arms i Göteborg och råkade visst lova henne att vara maskot i Globen på fredag. Jag försökte förhandla mig till en position som bakgrundsdansare eftersom jag avlagt tysthetslöfte. Hon sa att vi får se. Ovärdigt men eftersom jag då inte pratar fann jag ingen väg att slingra mig ur.

Så nu sitter jag i turnébussen och trycker. Än en gång har ödet gjort narr av mig. Varför varför varför sprang jag inte på Jennifer Lopez istället. Jag är i sanning en narr och nu...

Gäller det bara att dra snabbt, slå numret och säj : Jag vill ha country legender! I never promised you a rosegarden men jag kan lova dej det bästa som countryn har att bjuda!

Söndagen den 11 mars 2007

Kära dagbok.

Fortfarande inte kommit iväg. Just när jag skulle lämna Prebens lägenhet så kom han hem från jobbet. Aspackad. Jag antar att det är vanligt ibland danska polisen. Han vet ju inte om att jag gått igenom en livskris så han ba "oh lille puss! Kom så tar vi li en lille en". Så vi gick på värdshus.

Men jag sa att jag skulle gå på toaletten och sen stack jag bara. Stackars Preben. Så fin kille skall inte behöva ha med sådana som mig att göra. Jag är en blämma på skandinaviens haka. En defekt. Ett avskum. En nagel i ögat på all flora och fauna. Ingenting kan rädda mig nu. Men jag kommer utmana dessa att försöka:

kanalisera
storey
jobs
 Princess of Power
 tje.blogg.se
 http://soffipropp.blogg.se


Steg 1 i mitt nya liv. (om jag överlever)
Inga andra arter än hamstrar. Slutlegat med småfåglar, angorakatter och dvärgvädurskaniner

Steg 2.
Stanna i buren. Inga fler äventyr som slutar i förnedring och självförakt.

Steg 3.
Tysthetslöfte. Inga fler dumheter skall passera via gnagartänderna över läpparna, fladdrandes förbi morrhåren. Bara du kära dagbok skall vara min ventil.


Lördagen den 10 mars 2007

Kära dagbok.

Kvar i Köpenhamn. Preben jobbar så jag spelar canasta med hans mamma. Känns begie. Vill inte. Känns som att det gått slentrian i hela förhållandet.

En kille som verkar heta Bull har hört av sig till mig. Han verkar va nån slags katt tror jag. kanske siames???  Klart aseatiskt tilltal i alla fall. Jaja jag vet att jag är upptagen men va ska jag göra? Den jävla pissollonapan vill att jag skall avslöja konstigheter och pinsamheter om mig själv på något vis. Varför skulle jag det? Verkar ju helt sjukt. Mitt liv är illa nog ändå.

Så här sa han i alla fall:

?REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ?tagna? ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ?tagna? och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.?

Är det något som är jävligt underligt och pinsamt med mig så är det antagligen mina otroligt olycksaliga killar.

Är det det här som är att späka sig?

Varför varför varför utsatte jag mig för det där? Det värsta är att det finns många fler killar att välja ibland. Tänk om jag gifter mig med Preben och så skall mina kompisar typ ha värsta möhippan för mig och så gör de en sån där grej när de bjuder in alla ex och så är kanske prebens mamma och syrra med. jag kommer ta livet av mig. Jag får göra slut med Preben helt enkelt.

Jag packar min väska nu genast medan han är på jobbet. Det är lika bra. Hem till buren igen.

Och jag kommer aldrig, aldrig, aldrig berätta om et här för den där siamesBull. det här skall aldrig komma fram.

Pinsam kille 6. Horace

Pinsam kille 6. Horace
Jag fick upp en minispya nu.

Pinsam kille 5. Teofanistos Papagikas

Pinsam kille 5. Teofanistos Papagikas
sakyntos -99 Fy fan.

Pinsam kille 4. Hasse Gouldstein

Pinsam kille 4. Hasse Gouldstein
Sjuk historia på det hela taget. Omöjlig kärlek förstås. Och då menar jag inte bara för att han var troende jude. Fast han va bra i sängen.

Pinsam kille 3. Toggetvåben (Som jag kallade honom bakom hans rygg)

Pinsam kille 3. Toggetv?benSå otoligt pinsam och efterbliven. träffades när jag hade tjuvparkerat i en handikappruta utanför Farsta centrum. Först skällde han och sen fikade vi och sen blev jag inte av med fanskapet. Den här bilden tog vi när han övertalade mig att tillbringa två helvetesveckor på Öland. han ringer ibland fortfarande. Usch så otäckt!

Pinsam kille 2. Mogge

Pinsam kille 2. Mogge
Dejtade honom våren -01. Skitläskig andedräkt. Weerdo!

Pinsam kille 1. Dokusåpa-Lemuren

Pinsam kille 1. Dokus?pa-Lemuren
Pinsam kille helt klart. Skulle va med över allt. jag kommer inte ens ihåg vad jan hette.

Onsdagen den 7 mars 2007

Onsdagen den 7 mars 2007

Kära dagbok.

De senaste dagarna har varit ett konstant lyckorus. Jag och Preben har bara strosat runt i Köpenhamn. Tack o lov så rev Preben och hans jobbakompisar det där eländiga Ungdomshuset och jag slapp vara terrorist längre. Du skulle bara fatta va manlig han va...

I dagsljus visade det sig förstås att Preben inte alls va en råbock utan en stilig och ståtlig mongolsk argali. Den här bilden är på honom och hans kusin. Jag tog den igår när vårsolen tittade fram på Ströget.


Tihi!

Anarkistisk Måndag 5 mars 2007

Kära dagbok.

Nu får jag direkt användning för all tyska jag hann lära mig i Salzburg!

Ein zwei drej Natzipolitzaj!!!

Liftade upp till Danmark över natten via Flensburg där jag kom över en baginbox vodka för bara 5 euro. Och det var väl tur med tanke på att jag fick lura i lastbilschaffisen (Golden retriver, Olaf) att jag ville ligga om jag fick lift. Söp ner honom innan Lolland och svajjade över vägbanan. Lyckades hoppa av i farten med säkert en liter kvar i boxen. Edventure at last!!!

Oj oj oj. Om Esau hade sett mig nu. Jag har kastat gatsten på en polis och hotat den galna Ungdomshus-sekttanten till livet. Han som är jehovas hade väl aldrig fattat. Så här kul har man väl aldrig haft! Träffar asamycket najsa folk som verkligen brinner för sin sak. Alla verkar vara med i olika gäng. AFA, BZ, PLO, Bandidos ja jag vet inte allt. Jag ba: visst det är jag med. Och alla ba snackar danska och plötsligt är det något bra med att jag är dansk. Allsså uppsving på släktforskningsgrejen.



En sak bara.
Innan när jag stod på barrikaderna. I en cool sammandrabbning med polisen möttes min blick av de mest underbara sammetsbruna rådjursögon man någonsin kan tänka sig. Det va inget rådjur dock (hihi) utan faktiskt en råbock. Men en sak va det och det va kärlek.

Så jävla typiskt! Omöjlig kärlek. Terroristen och polisen. Men allting frös omkring oss. Han bytte ut molotowen i min tass mot sin klöv och så gick vi bara. Lämnade den brinnande staden bakom oss. Smet in på kyrkogården och där, vid HC Andersens grav kysste han mig.

Hur skall det gå?

Söndagen den 4 mars 2007

Kära dagbok.

Doktor Udo Brinkmann my ass! Die fupArzt. Måtte jävulen ta honom och hans gäpeck! (För att inte tala om hans fru..) Usch! Och med häcken. Hur skall jag någonsin få väck bilden från min näthinna.

Över till plan B helt enkelt. Om jag nu hade haft någon. Hem till äckliga buren åker jag aldrig. Men kan jag stanna i Österrike efter det som hänt?

Nej nu vet jag! Jag drar till Köpenhamn och ställer mig på barrikaderna! Tänk om jag blir krigshjälte! Tänk om det är min speciella insats som får bägaren att tippa över och Ungdomshuset är räddat... Ära, berömmelse och förståss killar i tuppkam väntar.

Hit skall jag gå och träna:
http://zulu.tv2.dk/spil/pis/?index

Upp med palestinasjalen över nosen och ba ORDER TO GO!