Lördagen den 29 juni 2007

Kära dagbok.

Sjön suger. Hur nära havet måste jag vara? Och varför? Jag hatar att vara här. Är jag vid fel hav? Svaret häpnar.

Torsdagen den 28 juni 2007

131345-72

Kära dagbok.

Jag va och spådde mig igår. Korten var entydiga. Det är dags för mig att resa igen. Till havet. Den månghundraåriga kunskapen att spå i Uno besitts som alla vet bara av siameser och det är ju därför de är så uppkäftiga jämt. Men ibland får man ju bara stå ut om man vill ha svar. Så mot havet alltså. Redan idag!

Hoppas bara det inte är nån ny fiskromans på gång. Jag tackar gud för att torsken nästan är utdöd. Det är en sån där typisk kvinnofälla - jag vet inte hur många gånger jag fallit för en torsk. Men sen ångrar man ju sig så fort de börjar prata. Norska är ju såå osexigt.

Enligt Zaida kan man inte se varför jag måste till havet. Bara att det är bråttom. Tänk att jag betalade 1875 kr ex moms för det. För det va allt hon sa. Förutom nått skit jag inte förstod.

Onsdagen den 20 juni 2007

Kära dagbok.

Spritångesten står i givakt runt min arma lilla kropp. Hur kunde det ske? Nånting jobbigt har hänt. Det känner jag på mig.. Man känner sånt på sig.. Synd att man inte känner på sig vad det är. Där är det helt blankt.

Drömde om fjärilar i natt. En SEXdröm. Så nu är jag på jakt igen.

Jag när jag äter bruchetta och flörta samtidigt. Kåt och hungrig.

131345-69

Jag när jag har cold turkey

131345-68

Jag när jag skaffar en ny vana.

131345-67

Natten mellan liv och död

Kära pippfittcp.

Det finns sås mycket att taka om. Men jag fattar beslut om att konfiskera det. Det blir mindre tjafs så. Heljen blev som jag hoppaders. De på TNE håller nog också med.

Jag va ute med Flossy på hans dressyrkurs. Studentstämning. Han fick medalj och alla applådera. Jag ba -Sitt fint! Han som ändå är dvärgvädur. Bland alla dessa hundar.. Jag tycker det va starkt. Cred till honom. Hur som haver: En kursare till honom, Pricken filppa över. Bigtime. Så jag fick gå hem. Utkörd. Från kennelklubben. Svin.

Fredagen den 15 juni 2007

Kära dagbok.

Idag har jag inte gjort något speciellt. Stått o glott i buren. Sovit. Vankat. Och förstås tjyvringt. Jag ringer runt på måfå och försöker sälja t ex Blindas riksförbunds tidsskrift "Se mig". Och sånt. Trams. Och till vårdguiden ringer jag också en del och hittar på massa skumma symtom och frågar massa frågor.

Helgen ligger för tassen och jag tänkte nog va full det mesta av tiden. Kanske hinna köra en maskin vittvätt om jag hade haft någon. Men det har jag ju inte för jag är hamster. Så jävla begränsad. Kanske ska lämna in mig på kem. Ha! Oj, jag är visst bra bladig redan. Bäst jag ringer systembolaget och klagar. Eller giftcentralen.

Varför är jag inte älskad?

Torsdagen den 14 juni 2007

Kära dagbok.

Efter mitt provjobb på H&m som gick åt helvete söker jag nu med ljus och lykta efter ett sommarjobb. Men vem vill ha en en gammal avdankad tjackhamster? Här krävs kreativitet! Jag tror att jag helt enkelt måste hitta på en vara eller tjänst som inte finns ännu och sedan erbjuda den till näringslivet. Gärna näringslivstoppen.

Annars vet jag inte hur det skall gå?

Förra sommarens geniplan gick ut på att jag skulle gifta mig rikt. Såg man ju hur det gick. Jävla svin är dom. Svin allihopa. Jag kan lika väl dejta ett vietnamesiskt hängbuksvin. Fan, det kanske är det jag skall göra...Då har man ju liksom inga andra förväntningar... Men har de flis? Hitta en gris med flis. Gud så dumt.

Varför jag inte längre är förklädd till katt

131345-66

Fredagen den 8 juni 2007

131345-65

Kära dagbok.

Jag har provjobbat på H&M. Det här är min chef, Mitzi. Fatta själv. Det kommer inte hålla. Jävla tjacklemur.

Kimberly innan hon fick sin diagnos.

131345-64

Måndagen den 4 juni 2007

Måndagen den 4 juni 2007

Kära dagbok.

Den här otroligt beklämmande figuren träffade jag på Gröne jägarn igår. Stod och gnällde om hur unik han var och hur han inte kunde äta det ena eller det andra. Bara speciella bambuskott eller hur det va. Jag ba -Stick till nån jävla kinakrog då kinkpelle. Och han ba - Jag kommae aldrig få några barn i Stockholms innerstad, jag kan max få typ ett eller två barn och alla tjejer av min art vägrar para sig om de inte är i en speciell trygg natur. Jag kommer dö ut, skrek han. Och ja ba - Fan inte mer än rätt åt dig! Din art borde ha sållats bort för länge sen! Survajvell off the fittest! Då ringde han typ WWF så jag sjappa. Dumfan.

Påminner om den där ålen jag träffa i vintras. Vaffan ska det va så jävla märkvärdigt för? Man kan väl bara ståligga i en park och slappna av lite? Åka till Sargasso? Kräva bambuskott? Vad kommer härnäst? Jag tror baske mig att jag skall börja engagera mig politiskt i de här frågorna. Någon måste ju börja säja ifrån!

Söndagen den 3 juni 2007

Kära dagbok!

Det finns en mening med livet visade det sig: Finlandsfärja. Jag skall göra allt i min makt för att så snart som möjligt åter få stå på Östersjöns hetaste dansgolv och skaka mina minst sagt lurviga ben.